Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po třech letech odkládání se fanoušci konečně dočkali vzpomínkového koncertu na Ivetu Bartošovou (†48). Koncert, který byl čtyřikrát odložený, jednou kvůli úmrtí Karla Gotta a následně třikrát zasáhl covid, proběhl v pražské Lucerně a nemohla na něm chybět ani rodina zpěvačky.

Mezi hvězdami českého showbyznysu, které tříhodinovým programem provázely, nechyběla ani její sestra, dvojče Ivana Bartošová. Ta byla svého času na poli české pop music velmi úspěšná a vystupovala pod jménem Viana. „Iveta mohla za to, že jsem začala také vystupovat. Poté, co odešla do Prahy, jsem ji nahradila v kapele a začala také zpívat,“ svěřila se na jevišti Ivana Bartošová.

Své zesnulé sestře je stále neuvěřitelně podobná, a to jak vzhledem, tak také hlasově. Oblíbenou zpěvačku na jevišti poctila hned třemi písněmi a od publika si vysloužila obrovský aplaus. Během svých vystoupení stihla vystřídat hned tři modely a vzpomínkový koncert si s publikem velmi užila. „Je tady celá rodina. Maminka, sestřenice, prostě všichni. A cítím, že je tady Iveta s námi také,“ prozradila Ivana, která za svou zesnulou sestru na pódiu na začátku koncertu zapálila svíci. Ta pak hořela po celou dobu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám