Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Irina Shayk (38) je nejen modelkou, ale i módní ikonou, co málokdy šlápne vedle. Její poslední model byl ale přeci jen poněkud kontroverzní, což ovšem mělo co dočinění s přehlídkou, na kterou v něm vyrazila. Šlo totiž o módní show legendární Vivienne Westwood, která svou tvorbou vždy budila vášnivé debaty a rozporuplné reakce.

Všichni, kdo v módě něco znamenají, mají momentálně o program postaráno. Ve velkých městech se totiž koná jeden týden módy za druhým. Aktuálně se modelky, návrháři a spousta novinářů sjeli do Paříže, kde potrvá Fashion Week do úterý.

Svou kolekci na jaro a léto 2023 na něm v sobotu představila i dnes již jednaosmdesátiletá britská návrhářka Westwood a její modely vynesly kromě Iriny i Stella Maxwell, která poslední dobou budí obavy svou až příliš útlou postavou nebo Bella Hadid, jež pro změnu předešlého dne oslnila na módní show značky Coperni, během které jí na tělo byly nastříkány šaty přímo na přehlídkovém mole.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám