Hlavní obsah
Článek

Oblíbená zpěvačka Lucie Vondráčková (44) si po rozvodu s hokejistou Tomášem Plekancem přísně střeží své soukromí a v je v tomto směru nerada středem zájmu. V pátek ale vyšlo na povrch, že se schází s o osmnáct let mladším zápasníkem MMA Zdeňkem Polívkou a obrovský zájem lidí na sebe nenechal dlouho čekat. To, že se národ náhle upíná na jejich vztah, zaskočilo ještě více tohoto zápasnického drsňáka.

„Momentálně se soustředím pouze na svůj důležitý zápas na Oktagonu ve Frankfurtu. Nechci cokoliv potvrzovat, ani vyvracet, ani cokoliv jiného vířit kolem sebe. Když jsem se vrátil z tréninkového kempu, tak se doslova strhla lavina zájmu o mé soukromí, a i když se někomu mohu zdát jako exhibicionista, tak si své soukromí hlídám a o nějakou pozornost věru nestojím, zvlášť 14 dní před mým velkým zápasem,“ řekl Zdeněk Polívka pro ShowTime na CNN Prima NEWS.

Celý rozruch začal od okamžiku, kdy se Lucka objevila s vysportovaným zajíčkem na turnaji MMA v Dobříši. Jejich vztah má být na úplném začátku, a tak není divu, že zpěvačka zatím nic nechce komentovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám