Hlavní obsah
Článek

Vzpomínáte na odhodlaného účastníka druhé série reality show Robinsonův ostrov Dominika Lukse? Sportovec tělem i duší a bývalý zápasník MMA je dnes už tátou. Chlapeček jménem Matteo, jehož má se svou sympatickou partnerkou Šárkou (24), měl před pár dny první narozeniny, což si žádalo pořádnou oslavu!

Rodinka k sobě domů sezvala nejbližší přátele a rodinu a chlapeček se mohl radovat například ze svého prvního auťáku. Jak se ale vlastně dali Dominik s přítelkyní dohromady?

Krátce po skončení soutěže se spolu seznámili v posilovně, kde Dominik působil jako trenér a Šárka pracovala na recepci.

„Všechny kamarádky se jí ptaly, jestli jsem ten z Robinsonova ostrova. A ona, že jo, ale že to sama nikdy neviděla. Tak to mě na ní okouzlilo,“ zavzpomínal pro Super.cz Dominik, jenž se podílel na kondiční přípravě mimo jiné Bena Christovaa, Karlose Vémoly, Rytmuse nebo hokejisty Jakuba Vrány.

Rodina sice původně ještě úplně na pořadu dne nebyla, ale na dovolené na Maledivách na ni neplánovaně zadělali.

„Když jsme řešili jméno, tak jsme si říkali, že se musí jmenovat od M a přítelkyni hned napadl Matteo, že je to top. V překladu to znamená Dar od Boha,“ dodal Dominik, který momentálně plánuje už sedmý otužovací výšlap na Sněžku, který se uskuteční 17. prosince.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám