Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velmi nápadité pojetí propagace vymyslela se svým týmem Kylie Jenner (26). Ta totiž nafotila sérii snímků na obálku nejnovějšího vydání magazínu CR Fashion Book a zapojila do toho i svou značku kosmetiky…

Právě díky úspěchu své značky nazvané jednoduše Kylie Cosmetics se podle magazínu Forbes stala v roce 2019 nejmladší dolarovou miliardářkou, která si své jmění vydělala sama. Ikonické se staly především její rtěnky. Ústa plná a svůdná jako má Kylie totiž chtěla mít téměř každá žena a dívka a Kylie se dušovala, že s jejím tutoriálem, rtěnkou a konturovací tužkou toho můžete dosáhnout.

Klan Kardashian-Jenner je zkrátka přehlídkou úspěšných dam. Nejbohatší je podle očekávání Kim Kardashian s odhadovaným jměním okolo 1,8 miliardy dolarů, ale Kylie se svou miliardou zaujímá druhou pozici.

S velkým odstupem pak následuje jejich maminka Kris Jenner se 190 miliony dolarů, na čtvrtém místě je překvapivě Caitlyn Jenner (v minulosti exmanžel Kris a otec Kylie a Kendall Jenner) se sto miliony dolarů. Pátá by měla být Kourtney Kardashian, šestá Khloé a následuje Kendall, která i přesto, že je nejlépe placenou modelkou světa, zaujímá v rodině až sedmou pozici, co se financí týče...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám