Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Vondráčková (44) si od rozvodu s hokejistou Tomášem Plekancem (41) střeží své soukromí jako oko v hlavě. Naposledy randila s moderátorem Petrem Vojnarem (48).

Od té doby žádného oficiálního partnera neměla a zaměřila se především na práci. Vrátila se například na divadelní prkna. Na prvním místě má ale samozřejmě své dva syny Adama (7) a Matyáše (10).

Nyní to ale vypadá, že se oblíbené zpěvačce a herečce blýská na lepší časy i na poli lásky. Podle informací webu kafe.cz prý randí se zápasníkem MMA Zdeňkem Polívkou, který je o osmnáct let mladší.

Jejich vztah má být na úplném začátku, a snad právě proto ho zpěvačka nechce vůbec komentovat. Lucie se s vysportovaným zajíčkem měla objevit na turnaji MMA v Dobříši. Společnou fotkou s Vondráčkovou se ostatně zápasník pochlubil i na Instagramu.

Lucie Vondráčková se zápasníkem MMA Zdeňkem Polívkou (vlevo vedle ní)

Zpěvačka ho na snímku, kde zápasník sedí ještě s dalšími přáteli, drží kolem ramen. Pod fotkou už fanoušci Vondráčkové s Polívkou gratulují v komentářích. „Supééér, vypadáte s Luckou oba šťastně, a i kdyby váš vztah trval rok, dva nebo "jen na chvíli", tak si jej užívejte s láskou a radostí,“ vzkázala jim jedna z fanynek.

Samotná Vondráčková zůstává, jak je u ní zvykem, tajemná jako hrad v Karpatech. Nový vztah nepopřela, ale ani nepotvrdila. Na dotaz Super.cz reagovala po svém: „Mám teď před premiérou v divadle Palace, takže jsem totál v pracovním módu,“ odpověděla úplně mimo na dotaz, zda chodí se zápasníkem Zdeňkem Polívkou.

Super.cz kontaktoval i samotného zápasníka MMA, který ale na otázku, zda randí s Vondráčkovou, zatím neodpověděl. Polívka patří k největším nadějím českého MMA. Působí také jako trenér.

Reklama

Další články

Načítám