Hlavní obsah
Článek

Fanoušci Ivety Bartošové (†48) se konečně dočkají. Vzpomínkový koncert na zesnulou zpěvačku si za poslední tři roky prošel několika peripetiemi. Akce byla čtyřikrát odložena, jednou kvůli úmrtí Karla Gotta a následně třikrát zasáhl covid.

Nejznámější hity trojnásobné Zlaté slavice Ivety Bartošové tak v neděli konečně potěší její skalní fanoušky. Na vzpomínkovém koncertě nebude chybět ani dvojče zesnulé zpěvačky Ivana Bartošová, která dokonce sama vystoupí. Sama bývala svého času úspěšnou zpěvačkou, vystupovala pod jménem Viana a v anketě popularity Český slavík se dokonce umísťovala ke konci druhé desítky. Svou hudební kariéru však pověsila na hřebík. Odstěhovala se do Švýcarska a nyní pracuje na rehabilitační klinice.

„Pozvání na říjnový koncert v Lucerně, který bude poctou mé sestře, mne velmi potěšilo. Lucerna má výjimečný šarm a jsou s ní spojeny i Ivetiny začátky v její milované Praze. A protože cítím upřímný, srdečný a lidský přístup ze strany pořadatele, moc ráda hudební produkci podpořím,“ svěřila se Ivana Bartošová, která společně s ostatními uctí památku své sestry písní z jejího repertoáru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám