Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná Elizabeth Kopecká (29), která skončila na druhém místě poslední řady Česko Slovenské Superstar je stále velkou kamarádkou legendárního Jaromíra Jágra.

Ano, jsme pravidelně v kontaktu. Je to přátelství, kterého si velmi cením, on je pro mě velkým vzorem, protože toho hodně dokázal a já mám také velké cíle,“ prozradila sebevědomě Super.cz.

Z důvodu pracovní vytíženosti na obou stranách si ale povídají víc po telefonu. „Osobně jsme se viděli na Noc s legendou v Bratislavě a pak jsem mu zpívala na otevření kladenského zimáku, protože ho rekonstruovali a zpívala jsem tam. On mě o to požádal a moc si toho vážím.“

Televizní diváci se mohou na Elizabeth těšit už tuto neděli ve 20.15 v pořadu Jukebox Honzy Dědka, kde ukáže, jaké znalosti má ze světa hudby. „Nikdy jsem nebyla soutěživá, to mě chytlo až v SuperStar, ale ráda bych už něco vyhrála," dodala se smíchem Elizabeth Kopecká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám