Hlavní obsah
Článek

Herečka Kristýna Leichtová (38) prožila pěkně perné pondělí a o své zážitky se podělila na sociální síti s voláním po větší ohleduplnosti. Po tom, co by se dalo lidově nazvat „den blbec“, se s dcerkami Dorotkou (4) a Rozárkou (2) vydala do kavárny. Holčičky jí ale klid nad kávou nedopřály a začaly se dohadovat o její telefon, který vytáhla, aby zkontrolovala čas, což se zjevně nelíbilo dámám v seniorním věku u vedlejšího stolu, co si chtěly v klidu vychutnat zákusek s proseccem.

“Přijde vám, že tohle je ideální prostředí pro děti? Vidíte tu někde dětský koutek? Můžete si ty děti uklidnit?” obrátila se jedna z nich na herečku s dotazem.

Otázka Kristýnu tak zaskočila, že se zmohla na pouhé: “Prosím? Myslíte, že nemám právo na to dát si kávu?“

„Další konfrontace se nekoná, děti se dožadují mojí pozornosti a paní zřejmě řekla své a brebentí o tom dál u svého stolu. Dychám. Slzy se hrnou do očí. Cestou kolem stolu veselících se dam slušně a nahlas prohodím: Přeji vám krásný den a moc vám děkuju,“ popsala zážitek z kavárny, jenž byl zjevně třešinkou na dortu nešťastného dne.

Kolegyně se v komentářích zastala i čerstvá dvojnásobná maminka Eva Burešová (30). I ta má bohužel podobnou zkušenost.

"Ach bože! My byli jednou v kavárně a tam nám jedna dáma (která přišla až po nás a sedle si hned vedle nás, i když všude bylo plno místa) dávala velmi najevo, jak jí vadí, že se naše děti smějí. SMĚJÍ!!!! Já z toho byla tak zaskočená. Jak někomu může vadit smích miminka?“ divila se Burešová.

V komentářích pak řada maminek s herečkami souzněla a shodla se na tom, že jsou lidé bezohlední a maminky s dětmi by nejraději izolovali.

A jaký názor máte vy? Mají podle vás maminky s dětmi právo zajít si do kavárny nebo bistra? Nebo by děti do společnosti brát neměly? Hlasujte v naší anketě!

Mají podle vás maminky s dětmi právo zajít si do společnosti?
Samozřejmě mají, lidé jsou bezohlední.
66,4 %
Ne, děti do společnosti nepatří.
33,6 %
Celkem hlasovalo 111298 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám