Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Kristýna Schicková je v 9. měsíci těhotenství a už za tři dny má termín porodu. Jak sama říká už odpočítává hodiny. I pár dní před porodem ale ještě vyrazila na společenskou akci.

"Termín mám 1.10. Jen doufám, že to nepřijde na žádné akci. Už odpočítávám dny a těším se, až budu mít tělo jen pro sebe," řekla Super.cz s úsměvem Kristýna.

Zatím má nahoře dvanáct kilogramů. Znát to na ní je ale doslova jen v oblasti bříška. "Já to cítím, je to znát. Ale čekáme dalšího chlapečka, možná je to mužskýma hormonama, že to mám takhle pohodové," prozrazuje.

Její manžel Lukáš bude u porodu. "Přeju si to. Byl i u prvního porodu. Myslím, že muži si pak i žen více váží. Pro něj to byl nezapomenutelný zážitek, byl naměkko možná víc než já. Já se psychicky připravuju na tu bolest, kterou už znám," vysvětluje modelka.

Kristýna už teď ví, že po porodu bude muset znovu na operační sál. V těhotenství se jí začaly tvořit křečové žíly. "Už to bylo během prvního těhotenství. Po něm jsem pak musela podstopit sklerotizaci. A nyní u druhého to je to samé. Po porodu mě čeká znovu operace," dodala Schicková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám