Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slyšeli jste někdy o Avě Marii a Leah Rose Clements? Ačkoli vám zřejmě jejich jména moc neřeknou, jejich fotografie už možná ano. Ne nadarmo se pyšní přezdívkou nejkrásnější dvojčata světa a patří zároveň mezi nejvlivnější a nejlépe placené dětské influencery na Instagramu. Za každý reklamní příspěvek jim přistane na účtu zhruba deset tisíc dolarů (256 tisíc korun).

Při narození jejich rodiče Jaqi a Kevina Clements trochu překvapily, jelikož se narodily čtyři týdny před plánovaným termínem. Všichni si ale oddechli, když zjistili, že jsou obě zcela zdravé. Stejně jako je tomu ve všech domácnostech s dvojčátky, i v této rodině se život obrátil vzhůru nohama.

Na dívkách bylo však od začátku něco výjimečného, byly totiž mimořádně krásné už od útlého věku. Netrvalo dlouho a jejich fotografie se staly virálními na sociálních sítích. To nakonec vedlo k tomu, že rodiče už v jejich sedmi letech podepsali smlouvy rovnou se dvěma modelingovými agenturami.

Ava a Leah mají ještě o dva roky staršího brášku Chase, který se rovněž věnuje modelingu. Právě proto se ale často setkávají s kritikou, že své děti okrádají o dětství a berou je jako skvělý byznys.

Další články

Načítám