Hlavní obsah
Článek

Moderátorka a herečka Eva Decastelo (45) poslední měsíce jenom kvete. Za velmi krátkou dobu už šla druhou přehlídku, a nutno podotknout, že nikdy nevypadala lépe. Ostatně tentokrát vynesla na molo opravdu odvážné šaty a pánové i dámy na ní mohli oči nechat!

"V zákulisí proběhlo moc milé setkání s Nikolou Buranskou, se kterou jsme vzpomínaly na natáčení na Mauriciu, když se účastnila tehdejší Miss. Do toho jsou tady i modelky, které znám z právě probíhajících castingů Miss Czech Republic. Vždycky je ráda vidím, i když jsem jim do pasu," směje se pohledná brunetka, která měří 158 centimetrů.

Eva svojí krásou vyrazila dech mnoha divákům. Jí zase vyrazilo dech jedno speciální zjištění. "Dnes nás líčí úžasný vizážista Pavel Bauer, kterého znám neuvěřitelných 30 let, protože mě líčil v mých čtrnácti letech na soutěži ve Zlíně, která se jmenovala Miss Fatima," prozradila Super.cz.

"Byla jsem tenkrát třetí, ale tohle zjištění je opravdu děsivé. 30 let! Takže ne, na kariéru modelky se nechystám," dodala se smíchem.

V záři oslavila 44. narozeniny, ovšem její postavu a energii by jí mohl závidět kdekdo. Aby toho nebylo málo, Eva má zlomený prst na noze, ale jako správná modelka překonala bolest a zvládla na přehlídce dokonce i běžet, když jí utekl její doprovod - fenka Tara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám