Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Vlasta Peterková byla jednou z nejbližších kamarádek zpěvačky Hany Zagorové (†75). Znaly se od studií a po odchodu zpěvačky prožívá velmi těžké období.

"Pro mě nikdy neodejde, strašně jsem ji milovala," řekla Super.cz Peterková. "Nikdo z jejích blízkých se s jejím odchodem smířit nemůže," doplnila.

"Znaly jsme se od školy. Po přijímačkách jsme si padly do oka a byly jsme spolu na koleji. To byl tak nádherný čas... Zažily jsme toho spolu tolik. Všechny kamarády, které měla z dob studií, měla pořád. Nikdy je neopustila. Potkala spoustu slavnějších lidí, ale své kamarády si držela," zdůrazňuje Vlasta Peterková.

Hanku má stále v srdci. Byla pro ni tím nejčistším člověkem.

"Hanička měla hodně chorob, problémů a smutku, přesto byla ztělesněním života a radosti. Ona si nikdy nestěžovala. Hanka nikdy nebyla typ ženy, která by sdílela smutky, problémy. Naopak dávala rady, vyslechla si kamarádky. Byl to krásný človíček a já jsem ji strašně milovala. Pro mě nikdy neodejde, pořád ji mám v srdci, stále nemůžu uvěřit, že už tu není," dodala Peterková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám