Hlavní obsah
Článek

Modelka Agáta Hanychová (38) se těší na svého prvního společného potomka s Jaromírem Soukupem (55). Agáta otěhotněla se svým partnerem hned na začátku jejich vztahu.

Nejsledovanější pár v šoubyznysu neunikl ani bookmakerům sázkové kanceláře, která obratem vypsala kurzy nejen na pohlaví, ale i na jméno potomka či svatbu.

„Zpráva, že je Agáta v očekávání, byla bleskem z čistého nebe. Otevřenost a upřímnost, s jakou dvojice o čerstvé novince informuje, nám dodala odvahu kurzy vypsat a zařadit do nabídky. Právě dynamika jejich vztahu, kdy se zdá, že je opravdu všechno možné, nás inspiruje,“ informoval bookmaker Fortuny Michal Horák.

Co se jmen týče, ze široké palety má podle bookmakerů největší šanci Veronika (15:1) po babičce Veronice Žilkové.

Ale protože Agáta je při výběru jmen u svých dětí značně kreativní (má syna Kryšpína a dceru Miu), zajímavou možností je v kurzu 35:1 třeba China, která je dle dostupných zdrojů v Česku jedna jediná, a originální by byla rovněž Médea (30:1) či Oprah.

A co když se Agátě narodí chlapec? Tady sázkaři radí tipnout si jméno Jaromír po tatínkovi, ale mají i překvapivé nápady.

„Jaromír Soukup je zdatný politický moderátor a glosátor, snadno by tak mohl zabrousit do této sféry a sáhnout po variantě Miloše (20:1), Tomia (111:1), za určitých okolností třeba i Donalda (100:1),“ myslí si v sázkové kanceláři. V nabídce je ovšem i Andrej nebo James.

Lidé si mohou vsadit i na to, zda se modelka se Soukupem rozejde a představí světu nového partnera. Velmi velkou pravděpodobnost (kurz 1,3:1) má i s bizarností hraničící možnost vsadit si na to, že TV Barrandov uvede pořad Dítě Jaromíra Soukupa. Bookmakeři tomu dokonce věří víc než tomu, že se Soukup s Agátou ožení (kurz 2:1).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám