Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sice vypadá, že by měla každou chvíli rodit, ale termín má modelka Kristýna Schicková až na začátku října, tak vesele obráží společenské akce. "Cítím se skvěle, ty těhotenské hormony mi naopak dodávají energii. Stejně jako poprvé, kdy mi pak nedělalo ani problém vstávat k Elliotovi třikrát za noc," řekla Super.cz.

Zatím přibrala dvanáct kilo. "Ale sama bych tomu nevěřila, protože si nepřipadám nijak velká. I džíny mám pořád osmatřicítky. Je to jen v tom bříšku a možná ty tvářičky, ale to se dá raz dva dolů kojením," domnívá se Kristýna, která během těhotenství přehodnotila svůj plán zkusit rodit do vody a vrátí se do osvědčené porodnice. "Radši budu mít jistotu," vysvětlila.

Kristýně se narodí druhý kluk, s manželem jsou u finálního výběru jména. "I s Elliotem jsme hrozně dlouho váhali, původně to měl být Matteo, až čtrnáct dní před porodem jsme si to rozmysleli. Takže pořád rozvažujem, nabíhají nová jména. Eva Burešová vybrala pro syna krásné a originální jméno Tristan William. To naše ale dopředu neprozradím, je spousta těhulí, tak aby nám ho někdo neukradl," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám