Hlavní obsah
Článek

Herec a bývalý wrestler Hulk Hogan (58) nehrál pouze v drsných akčních filmech. Jak se ukázalo, nechtěně se kvalifikoval i jako pornoherec.

Společnost Vivid Entertainment, která natáčí filmy pro dospělé, totiž americkému serveru TMZ.com prozradila, že jí kdosi nabídl peprnou nahrávku, v níž si slavný svalovec užívá s neznámou brunetkou.

Jaké je jméno této tajemné dívky, neví ani sám protagonista videa. Měl totiž tolik milostných vztahů, že si všechny partnerky nepamatuje. Uvedl, že jej někdo musel natočit tajně bez jeho vědomí.

Hulk, vlastním jménem Terry Bollea, pro TMZ.com prozradil, že si po rozchodu s manželkou Lindou (52) v roce 2007 užíval nevázaného života. „Nešlo jen o jednu brunetku, několik měsíců jsem byl hodně divoký,“ svěřil se a dodal, že ani tak si nepamatuje jména lidí.

Wrestler se podivil, proč nahrávka, kterou označil za „šokující zásah do soukromí“, vyplula na světlo až nyní, když musela být pořízena už před několika lety.  V roce 2010 se Hulk opět usadil, když si vzal svou nynější ženu Jennifer McDaniel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám