Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před měsícem vyhrál Dominik Chabr světovou soutěž krásy Man of the Year a v Indonésii pak zůstal ještě několik týdnů, které si prý dokonale užil. "Soutěže krásy tam berou mnohem vážněji než u nás. Připadal jsem si jako rocková hvězda," řekl Super.cz.

"Vozili mě po nekrásnějších místech, bydlel jsem v luxusních resortech, kde jedna noc stojí desetitisíce, dostával jsem dokonalé jídlo. Bylo to diametrálně odlišné od toho, jak jsme jedli a bydleli před finále," vyprávěl.

Vedle Indonésie se v rámci vítězného tažení podíval i do Thajska a do Malajsie. V našem videu vyprávěl, že všude, kam se dostal, ho fanoušci poznávali. Někdy jich byly i stovky. Záběry z jeho cesty, které nám poskytl, také ve videu najdete.

Dominik má díky vítězství ve světové soutěži před sebou modelingovou budoucnost do široka otevřenou. "Ozývají se mi firmy na focení, už teď jsem fotil pro různé malajské a indonéské návrháře. Volají mi, abych se tam vrátil. Tak uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám