Hlavní obsah
Článek

Při setkávání královské rodiny s davy fanoušků může dojít na dojemné, ale i vtipné chvilky. Právě to se stalo v Belfastu v Severním Irsku, kam král Karel III. (75) zamířil se svou chotí Camillou (76). A že tam královna manželka narazila na pořádné fanoušky.

Královský pár vítaly na letišti zástupy nadšených školáků, se kterými si král s královnou ochotně třásli rukama. Někteří z chlapců to ale prožívali výrazněji než jiní a svět nyní baví video s jejich reakcí.

Tmavovlasý chlapec neskrývá nadšení a široký úsměv, ruku, které se dotkli jeho zjevně oblíbení panovníci, nadšeně ukazuje spolužákům. Neméně rozjařeně pak reagoval zrzek vedle něj, jak se můžete přesvědčit na videu níže. V euforii byly ale i další děti.

Ani královna Camilla se ostatně při pohledu do dětských tváří neubránila úsměvu. Alespoň že ji a jejího chotě dokáže v těchto dnech plných zármutku něco rozveselit.

Královy dny jsou nyní velmi nabité a do minuty pečlivě naplánované. Severní Irsko je zatím jeho poslední zastávkou. Předevčírem Karel III. nocoval ve Skotsku, kde se rovněž setkal s fanoušky, ale především se sourozenci doprovodil rakev královny Alžběty II. na cestě do katedrály svatého Jiljí v Edinburghu.

Nadšení školáci reagují na setkání s králem a jeho chotí Camillou.

Reklama

Další články

Načítám