Hlavní obsah
Nicol Prosová
Článek

Modelka Nikol Švantnerová (31) se po rozchodu s fotbalistou Patrikem Dresslerem v listopadu 2021 uzavřela a rozhodla se neřešit svoje soukromé vztahy. Přiznala sice, že je zamilovaná, přítel se jmenuje Ondřej a není z branže. Z partnera Nikol se tedy stala nová „paní Columbová“.

Sama přiznává, že je úleva nemít po svém boku profesionálního sportovce. Co prozradila o fešákovi Ondřejovi? "Co k němu můžu říct, je jen to, že to konečně není žádný sportovec, a proto nám to asi tak klape, jsem teď velmi spokojená," pochvaluje si modelka, jejíž partner obchoduje s auty.

S partnerem zažívá krásné chvíle a je šťastná, že konečně našla někoho, kdo respektuje její práci. "Podporuje mě, chválí a má pro moji práci pochopení. Vzájemně se doplňujeme. A tak ve fotbale podporuji už jen tatínka a bratra," prozradila pro Super.cz.

Před pár dny byla Nikol ozdobou módní show Fashion Night Brno. "Já jsem takovou velkou přehlídku šla myslím naposledy vloni, přes ten covid to bylo všechno takové chudší. Takže jsem ráda, že jsem na takové krásné akci," pochvaluje si modelka. Vy se nyní můžete podívat, jak to krásce slušelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám