Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejoblíbenějších českých hereček Petra Hřebíčková (44) je už zase zpátky blondýnou. Kvůli roli v seriálu Pozadí událostí šla do zrzavé barvy, a i když slyšela na svou novou image samou chválu, je ráda, že je zpátky na svém.

„Já jsem párkrát v životě zkusila trochu tmavší barvu, většinou teda zrzavou, ale moc se v tom necítím dobře. Už jsem prostě zvyklá, že jsem blondýna, a cítím se tak, že to jsem prostě já, Petra. Ale velmi ráda zkouším nové barvy, nové vlasy a nové oblečení, co se týče rolí,“ řekla Super.cz.

Fanoušci, kteří se těší na nějaký nový film, kde Hřebíčkovou uvidí, si musí ještě nějaký čas počkat. „Zatím jsem pořád na mateřské, protože mám doma roční děťátko,“ řekla nám.

Maminka tří dětí si užila léto na maximum. "Léto bylo naplněné, pestré, byli jsme na Moravě, jezdili jsme na chatu do jižních Čech byli jsme v Chorvatsku, takže doma jsme se nestihli pomalu ani otočit, ani vyprat. Léto bylo úžasné.“

S Petrou Hřebíčkovou jsme se potkali na benefičním koncertu, který měl za cíl vybrat peníze pro organizaci Altaica, která podporuje ohrožené tygry žijící ve volné přírodě. Herečka se tu představila jako bravurní zpěvačka. „Zpívám tu jednu písničku, ale jsem tu hlavně proto, že jsem patronkou této organizace,“ dodala hodonínská rodačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám