Hlavní obsah
Článek

Maria Laura Belgická (34), jíž náleží rovněž tituly belgická princezna, arcivévodkyně rakouská, princezna uherská a česká a princezna modenská, se v sobotu provdala za Williama Isvyho. Královská nevěsta si přitom užila rovnou dvoje svatební šaty, přičemž jedny byly dokonce netradičně v délce mini!

Pár se nejdříve nechal oddat během civilního obřadu na Bruselské radnici, kam princezna oblékla krátké šaty značky Gucci zdůrazňující její dlouhé štíhlé nohy. Následně společně se svatebčany zamířili do Katedrály sv. Michaela a sv. Guduly, kde proběhl církevní obřad včetně modlitby věnované zesnulé britské královně Alžbětě II.

Tentokrát už byla Maria Laura naprosto nepřehlédnutelná, když ve sněhobílé róbě od Vivienne Westwood s velice dlouhou vlečkou, kráčela po schodech směrem k branám katedrály. Ve vlasech se jí přitom třpytila diamantová tiára Savoy-Aosta její maminky princezny Astrid Belgické, která je mladší sestrou současného belgického krále Filipa.

William Isvy dorazil na obřad se svými rodiči. Narodil se sice v Paříži mamince Britce a otci s francouzsko-marockými kořeny, ale vyrůstal v Londýně. Události se pochopitelně účastnila i nevěstina maminka princezna Astrid v zelených šatech a rovněž její prarodiče král Albert II. a královna Paola.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám