Hlavní obsah
Článek

Masivní úbytek váhy u Kim Kardashian (43) si zřejmě začíná vybírat svou daň. Poté, co během původně cíleného hubnutí do šatů po Marilyn Monroe na letošní ples Met Gala musela shodit sedm kilogramů během tří týdnů, se ručička na váze nezastavila a míří stále níž, což už se očividně začalo projevovat i na její pokožce.

Televizní hvězda a rovněž zdatná podnikatelka Kim se společně se sestrou Kourtney ve středu odpoledne objevila v kalifornské čtvrti Sherman Oaks ve skate parku Moonlight, kde natáčely jejich show. Kim na sobě měla volné tepláky a těsný crop top odhalující její bříško, na němž se značila i mírně se krabatící kůže, která bývá patrná po rapidním úbytku váhy.

Tento jev se pochopitelně často stává i maminkám poté, co zhubnou těhotenská kila. A jak je známo, Kim si tímto procesem prošla dvakrát (nejmladší dvě děti jí kvůli komplikovanému průběhu gravidity odnosila náhradní matka).

V minulosti u ní ale nikdy tento jev patrný nebyl a že se Kim odhalená ukazuje téměř pořád… Je tak dost pravděpodobné, že jde skutečně spíš o důsledek redukce váhy, která nastala poté, co si Kim oblíbila zdravější životní styl, na který si zvykla během shazování do ikonických šatů po Marilyn...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám