Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos v dubnu oslavila Pavlína Pořízková (59) 57. narozeniny. Při pohledu na její figuru by to ale napadlo jen málokoho. Americká supermodelka českého původu dokazuje čím dál častěji, že věk je jen číslo. Skrze sociální sítě pravidelně komunikuje se svými fanynkami, kterým se snaží dodávat optimismus v tom, že na věku nezáleží.

„Chtěla bych normalizovat skutečnost, že ženy stárnou, a ne každá musí vypadat jako před třiceti lety. Máme jinou krásu. Možná nejsem tak hezká, ale jsem zajímavá,“ svěřila se Super.cz Pořízková, která sama dosud nebyla na žádném estetickém zákroku a pravidelně chodí také nenalíčená.

„Já se dívám na starší ženy a mám pocit, že jsou mnohem krásnější než mladé holky,“ dodala Pořízková, která se tři roky před šedesátkou nebojí odhalit tělo v bikinách. Ba naopak. V plavkách dává na odiv své stále dokonalé křivky velmi často a není se čemu divit. Kupříkladu pozadí, kterým se nyní pochlubila, by jí mohly závidět i mnohé mladší kolegyně z branže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám