Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hollywoodský herec Nicolas Cage (60) a jeho manželka Riko Shibata (27) ve středu přivítali na svět první společné dítě. Sedmadvacetiletá Riko, která je hercovou pátou ženou, v Los Angeles porodila holčičku.

„Mamince i dcerce se daří skvěle,“ potvrdil mluvčí herce pro magazín People. Rodiče přitom dali dceři dost neobvyklé jméno – August Francesca Coppola. August přitom v angličtině znamená také srpen.

S mladinkou Riko se hvězda snímků 8 MM či Obchodník se smrtí seznámila v roce 2020 v Japonsku během natáčení snímku Prisoners Of Ghostland, v němž Riko hrála jednu ze čtyř manekýnek. Hned v únoru následujícího roku se navzdory hercovým ne zrovna ideálním zkušenostem s manželstvím vzali…

Zatímco pro Riko jde o prvního potomka, Nicolas má z předešlých vztahů už dva syny - jednatřicetiletého Westona Coppolu Cage počali během vztahu s herečkou Christiou Fulton a šestnáctiletého syna Kal-Ela má s třetí ženou Alice Kim.

Cage byl v minulosti ženatý s herečkou Patricií Arquette, dcerou Elvise Presleyho Lisou Marií Presley, Alice Kim, Erikou Koike, s níž chtěli po čtyřech dnech sňatek anulovat, a nyní s Riko Shibatou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám