Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Markéta Konvičková (29) právě přichází se svým novým klipem k písničce Smutná. Dílko vzniklo pod režijní taktovkou Michala Kavalčíka, herce a moderátora, kterého všichni znají hlavně jako Rudu z Ostravy. Komik klip nejen režíroval, ale také si v něm zahrál hlavní mužskou roli.

„To víte, je hospodářská krize a tak v klipu hraju a taky ho režíruju," vtipkuje umělec.

Děj videoklipu s velkou dávkou nadsázky vypráví o snaze Rudy přiblížit se ke svému idolu – Markétě, kterou vídá v knihkupectví, kde pracuje. Ruda se rozhodne, že svou vyvolenou získá a vrhá se do tohoto boje skutečně po hlavě. Díky své snaze dojít ke kýženému úspěchu se dostává i do prostředí, která mu nejsou úplně blízká. Rozdá si to například s borci v thajském boxu a pokusí se proniknout do tajů posilování.

Na závěr klipu se pak společně s diváky dozví, jaké chlapy to ženy ve skutečnosti vlastně chtějí.

„Celé natáčení mě neskutečně bavilo. Michal Kavalčík byl jako režisér velmi fajn a Ruda z Ostravy se zase postaral o to, aby na place nebyla nuda. Doufám, že se pozitivní nálada promítla i do samotného klipu a smutný je tedy opravdu jen podle názvu,“ vzpomíná s úsměvem Konvičková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám