Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když byla pozvána, aby vystoupila na vyhlášení prestižní modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look, mohla zavzpomínat na staré časy. Operní diva, mezzosopranistka Špěpánka Pučálková, se totiž sama modelingu věnovala.

"Spíš jsem chodila přehlídky, než abych dělala focení. Přivydělávala jsem si během studia modelingem. Měla jsem na to tehdy figuru a o deset kilo méně, ale nikdy jsem neměla sen, že bych to chtěla dál dělat," svěřila Štěpánka, která má stále skvělou figuru a je určitě českou operní zpěvačkou s nejútlejším pasem.

"Nabídka zazpívat si tady, přišla opravdu narychlo, vlastně jsem náhradnice," vysvětlila zpěvačka, která tam sháněla outfit na poslední chvíli. "Napůjčovala jsem si šperky, nehty jsem měla naštěstí čerstvě udělané a pokud jde o šaty, musela jsem sáhnout do vlastního šatníku. Naštěstí mám doma asi patnáctery v různých střizích a barvách, tak je z čeho vybírat," vysvětlila.

Reklama

Další články

Načítám