Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nemovitosti na Floridě jsou i mezi Čechy velice populární, a tak by možná některého krajana mohla zaujmout i nemovitost, kterou momentálně prodává Britney Spears (42). Jedná se o apartmán v bytovém komplexu v Destinu, který zaujímá více než polovinu desátého patra budovy a nabízí užitnou plochu přes 340 metrů čtverečních.

Nový majitel se může těšit na tři rozlehlé ložnice a tři koupelny, impozantní obývací prostory s bílým pianem, obří vstupní halu, velkou kuchyň s jídelnou s barem či velký balkon s posezením, který vybízí ke sledování západů slunce nad Smaragdovým pobřežím.

Nechybí ani vysoké stropy, krb nebo mramorové podlahy. Nejimpozantnější je ovšem výhled na oceán, který je vidět z většiny místností. Součástí vybavení budovy je posilovna, bazén nebo herní místnost.

Zpěvačka přitom krátce po své červnové svatbě se Samem Asgharim pořídila honosné sídlo ve čtvrti celebrit Calabasas za 11,8 milionu dolarů. U Britney tak letos dochází k velkým změnám, a to nejen, co se koupí a prodejů nemovitostí týče…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám