Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Markéta Konvičková (29) zabalila kufry a odletěla s rodinou k moři. S partnerem a dcerou Amálkou si užívají na řeckém ostrově Kréta, odkud poslala několik pozdravů. A vedle řady příjemných zpráv od sledujících dostala také pořádnou sprchu - za to, jak vypadá.

„Teď mi akorát napsala 41letá paní komentář, že jsem ošklivá jak půlnoc a kde můj partner nechal oči. No. Ještě, že já mám oči v pořádku, vybrala jsem si partnera nejlíp, jak jsem mohla, a Amálka není ošklivá po mně a nebude muset čelit takovým lidem,“ svěřila se zpěvačka s tím, že nechápe, proč někdo vůbec takové komentáře píše. Sama se pak pozastavila nad tím, jak paní, která jí komentář poslala, může vychovat děti.

Není to poprvé, co se zpěvačka setkala s takovou kritikou. Před rokem, na první dovolené s dcerou na Kanárských ostrovech, si na ní několik sledujících také smlslo.

„To, že mi lidi nadávají a píšou, že jsem tlustá, ošklivá, mám hnusnou pleť a já nevím, co všechno. Pal to čert. Já už jsem četla na svou osobu za těch 13 let pěvecké kariéry i horší věci. Taky bych se na to vlastně mohla vykašlat a užívat si dovolenou s rodinou. Ale právě proto, že jsem v pohodě a mám čistou hlavu, tak chci reagovat,“ dodala Markéta Konvičková s tím, že apeluje na lidi, aby se k sobě chovali slušně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám