Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Naďa Konvalinková (73) hubla v televizním pořadu a pochlubila se, že shodila dvanáct kilo. "Na podzim jsem ale trochu polevila se cvičením. Poslední měsíc už ale zase chodím třikrát týdně pravidelně," řekla Super.cz Konvalinková.

"Co se týče jídla, občas si zahřeším, ale většinou všechna doporučení dodržuji. No, pivečko si někdy dám. Nebo sklenku vína," upřesnila. Super.cz svědkem takové dietní chyby byl. Konvalinková si dala pravou irskou snídani, kterou zapíjela černým pivem. A ochutnala i další speciality. Stačí se podívat na fotografie, aby bylo jasné, co míní paní Naďa slovem dietní hřích.

Konvalinková spolu s dalšími známými tvářemi byly hostem úvodního setkání k oslavám irského svátku svatého Patrika, který se každoročně v Praze pořádá. Letos bude ve znamení rockové muziky. Proto už 17. března proběhne velký koncert irské kapely Aslan a dalších skupin na Václavském náměstí. Ale už od 15. března se bude v irských hospodách v Praze popíjet zelené pivo a budou se podávat národní speciality. A hrát se bude i v dalších hospůdkách a klubech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám