Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už od svého vítězství v národním slovenském kole prestižní modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look působila Alexandra Sasha Gachulincová jako drsná dívka, která se s ničím nepáře. Image zlobivé holky se jí drží snad i díky jejímu „chrapláku“ i v paralelní moderátorské kariéře. Kráska, která skončila na druhém místě Elite Model Look International v Šanghaji v roce 2005, se prostě neumí přetvařovat a sází na přirozenost.

„Jsem vždy sama sebou a na nic si nehraji. Chovám se stejně k novináři i k řediteli televize. Proto asi zpravodajství nikdy v životě dělat nebudu. Hodím se na jiné specifické věci a mám z nabídek radost,“ říká Gachulincová, která jako moderátorka provázela zákulisím poslední řady SuperStar a moderovala vztahovou reality show Love Island.

Jako moderátorka si dává Sasha paradoxně víc pozor na figuru, než když má být v modelkovské roli. „Nikdy v životě jsem neviděla velkou moderátorku. Moderátorky si dávají pozor na to, co jí, asi ještě víc než modelky. Navíc já si v moderování stále nejsem úplně jistá, nechávám se navigovat druhými, a proto jsem na sebe asi ještě přísnější,“ říká kráska, která nám na světovém finále soutěže, která odstartovala její kariéru, prozradila, jak se stará o svůj zevnějšek. „Jsem sportovní typ. Udržuji se sportem, stravou. Čím jsem starší, tím se o sebe musím víc starat, musím víc cvičit, více spát, zdravěji jíst.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám