Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O přízeň televizních diváků se tentokrát utkají soutěživé babičky a jejich kulinářské umění. Už 12. září startuje na obrazovkách Televize Seznam zábavní cooking show Babičko, vař.

Postupně se divákům představí celkem 16 babiček, které poměří své síly v nejrůznějších kuchařských výzvách. Pořadem bude provázet kuchař Pavel Berky.

Už jenom to, co si představíme pod pojmem „babička“. Myslím, že hodně z nás si pomyslí na takovou tu typickou kouzelnou babičku se šátkem. Ale dnešní babička může být i velmi mladá žena, zcestovalá a znalá světa. Žena, která miluje exotickou kuchyni, vozí si domů různá speciální koření, nebo i přímo netradiční recepty ze zemí, kde jí chutnalo,“ míní moderátor.

Také věkový rozptyl účastnic je velký, nejmladší babičce je 46 let, té nejstarší 84. Věkový rozdíl tak činí 38 roků.

Každá z babiček je tedy jiná. „Od těch, které milují a umí skvěle českou klasiku, až například po veganky, které svíčkovou třeba nikdy nevařily,“ doplnil kuchař a moderátor v jednom.

Kromě nadšeného vaření babiček se můžete těšit i na hvězdy českého šoubyznysu, které rády přijaly pozvání do této netradiční soutěže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám