Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Holky z tria 3v1 rády dělají vše spolu. Tentokrát jim to ale nevyjde. Martina Pártlová (44) a Veronika Arichteva (37) se rozhodly, že si prodlouží léto, prásknou do bot a odletí k moři. To Nikol Leitgeb (37) se do zahraničí teď nedostane.

„Já nemůžu, protože my jsme si pořídili štěně, a ještě hlídáme pejsky rodičům a je to prostě komplikovaný. Člověk se už nemůže urvat, kdy chce. Takže pojedou ony dvě samy a budou mi tam určitě každý večer u vína mýt prd*l,“ řekla se smíchem Nikol Super.cz. „Né, my tam jedeme s dětma, takže to takhle určitě nebude,“ bránila se hned Veronika Arichteva.

Pro Veroniku dovolená navíc bude i odpočinkem od náročné rekonstrukce vily, kterou si s manželem Biserem Arichtevem koupili. „Už máme střechu a skoro prázdné konto, ale pokračujeme dál. Vidím to tak, že můžeme bydlet na jaře,“ řekla nám herečka na křtu knihy její kolegyně z rádia Lucie Bechynkové.

A Martina? Ta se těší, až po pracovních prázdninách, kdy vystupovala s kapelou Čechomor, ulehne na pláži.

Reklama

Další články

Načítám