Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tomu se říká luxusní koupě s parádním výnosem! Za pět let na ní totiž Miley Cyrus (31) vydělala v přepočtu 213 milionů korun. Zpěvačka právě prodala svůj nádherný ranč v Nashvillu za 14,5 milionu dolarů, ale když jej před pěti lety kupovala, dala za něj ‚pouze‘ 5,8 milionu dolarů.

Rozlehlý komplex se nachází na ‚samotce‘ na 33,5 akrech půdy pokryté stromy a hlavní nemovitostí na pozemku je dům nabízející užitnou plochu 650 metrů čtverečních. Najdete v něm pět ložnic a pět koupelen.

Obrovská bílá kuchyň ve venkovském stylu má velký středový ostrůvek a součástí vybavení byly i špičkové spotřebiče značek Sub-Zero a Wolf. Impozantní jsou především všudypřítomné dřevěné podlahy a silné masivní trámy, a to jak v prostorech, tak na stropech. Působivý je pak i obývací prostor s krbem vykládaným kameny.

Na pozemku samozřejmě nechybí bazén a dostatek prostoru k odpočinku na lehátkách či venkovní jídelní prostory. V chladnějších měsících je rovněž možnost posedět v zimní zahradě s výhledem na bazén a do lesů.

A komu že teď tahle nádhera říká pane? Novým majitelem se stal Matt Frauenshuh - vlastník franšízy amerického řetězce restaurací Dairy Queen, která má své pobočky kromě Spojených států a Karibiku i v Africe a Asii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám