Hlavní obsah
Článek

Láska Romana Šebrleho (49) a krásné Lenky jenom kvete! Olympijský vítěz se sice snažil mlžit ohledně nového vztahu, na party televize Prima se z odpovědí vykrucoval, ale po pár dnech už svoje nadšení nedokázal skrývat a sdílel fotku, kde se líbá s tehdy ještě neznámou blondýnou v Toskánsku.

Super.cz se podařilo odhalit, kdo je záhadná kráska na fotce Šebrleho. Podnikatelka Lenka Kovaříková, se kterou se Šebrle seznámil v Praze, si užívala zamilovanou dovolenou, a jen co se provalila její totožnost, světlo světa spatřila společná fotografie, kde si můžete novou drahou polovičku Romana pořádně prohlédnout.

Že má Šebrle vkus, o tom není pochyb, protože Lenka, maminka čtyř dcer, je opravdu krásná. „Je to blondýna z Londýna,“ vtipkoval Šebrle pro pořad Showtime a přiznal ve své domovské televizi, že jde oficiálně o jeho novou přítelkyni. „Ano, je to moje nová přítelkyně. Jsme spolu asi tři měsíce. Není z branže,“ prozradil moderátor.

Rozvod s manželkou Evou, se kterou byl dlouhých 23 let, se pomalu, ale jistě chýlí ke konci, Roman už má ale nový důvod k radosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám