Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Petr Kotvald je jasným důkazem toho, že i po šedesátce může mít člověk energie na rozdávání. Oblíbený muzikant totiž natáčí svůj nový klip k písni, která nese zajímavý název: „Tak pojď... už můžem.“

Mně ten název přišel vhodný vzhledem k tomu, že posledních dva a půl roku nás nepouštěli na jeviště a všechno nám zakazovali. Tak teď už se můžeme pustit rovnýma nohama do života. Pod tím si můžeme představit cokoliv. V klipu si hrajeme s vizí road movie, že si užívám té volnosti,“ svěřil se Petr Super.cz.

Zpěvák tedy aktuálně jede na plné obrátky a pracuje na tom, aby se píseň stala hitem, třeba jako Mumuland. Chtěl další tvorbou slávu tohoto singlu překonat? „Já se s tímhle problémem potýkám celý život. Holky z naší školky bylo těžké něčím překonat. Když jsem v osmdesátkách natočil Gejzír, Kdekdo je dál nebo Milujem se čím dál víc, bylo těžké to překonat a pak v roce 2001 jsem nazpíval Mumuland a je těžké překonat jeho stín,“ směje se zpěvák.

Petra Kotvalda čeká našlapaný podzim. „Dojíždíme teď open air koncerty, končím 17. září a pak mě čeká 6. října koncert v Divadle Na Maninách s názvem Recitál. Budu tam hrát úplně poprvé a měly by tam zaznít písničky, na který lidi nejsou ode mě úplně zvyklí a dojde tam i na historky o lidech, který znám, nebo už s námi nejsou,“ dodal známý zpěvák, který je už navždy pracovně spjatý se zesnulou Hanou Zagorovou (†75).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám