Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rok 2023 bude u kalendáře Pirelli po osmi letech věnovaný opět výhradně modelkám. Tentokrát se dostalo pocty dostat se na jeho stránky i modelkám Belle Hadid (27) a Caře Delevingne (31). Ročník s podtitulem Milostné dopisy múze je o poznání méně lechtivý, než jsme byli zvyklí v minulosti, ale na atraktivitě mu to rozhodně neubírá…

O nafocení slavných tváří se tentokrát postarala australská fotografka Emma Summerton a o snímky ze zákulisí pro změnu italský fotograf a spisovatel Alessandro Scotti.

Caru Delevingne tak zachytil při přípravách na focení v modelu, který připomínal hodně potrhanou rybářskou síť, a tak z ní v Pirelli vytvořili takovou novodobou verzi pohádkové chytré horákyně.

To Bella měla možná ještě o něco zvláštnější kostým, který rovněž odhaloval hodně z jejího útlého těla. Nejvýraznějším prvkem se ovšem stalo paroží, které měla připevněné na hlavě.

Mezi dalšími kráskami, které se objeví jako múzy jiných měsíců, jsou tentokrát například Emily Ratajkowski, Lila Moss, Adwoa Aboah, Ashley Graham, Precious Lee a další.

Reklama

Další články

Načítám