Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už je jí šestnáct a je čím dál krásnější. Svoji dceru Sofii, jejímž tatínkem je herec David Švehlík, bere herečka Jitka Schneiderová (51) do společnosti sporadicky, ale finále, tentokrát celosvětové, modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look ve Španělském sále Pražského hradu si nenechaly ujít už potřetí.

"Máme takový společný holčičí večer. Takhle vysoce společenskou akci spolu máme opravdu jen jednou za rok," vysvětlila Jitka. K modelingu ale dceru tím, že jí ukáže nejtřpytivější akci roku, vést nechce, i když Sofie už první modelkovské krůčky udělala jako malá, když byla jednou z tváří dětské kolekce návrhářky Ivany Mentlové.

"Má jiné zájmy, studuje, má svoje party. Ale vložit se do rukou vizážistek a nechat se udělat pro tento večer krásnou si užila. Je to pro ni zážitek," míní Jitka. Zajímalo nás, zda v dceři vidí spíš svoji podobu, nebo je podle ní podobná spíš tatínkovi. "Myslím, že je jenom po tatínkovi," smála se herečka. Komu je Sofie podobná podle vás, můžete hlasovat v anketě pod článkem.

Komu je Sofie podobná?
Je celá táta David Švehlík
21,9 %
Je spíš po mamince Jitce Schneiderové
78,1 %
Celkem hlasovalo 37590 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám