Hlavní obsah
Článek

Měla za sebou náročný den plný emocí, přesto Dagmar Havlová (70) nechtěla porušit slib a dorazila na světové finále Elite Model Look jen pár hodin po pohřbu milované přítelkyně Hany Zagorové.

V minulosti se bývalá první dáma nezúčastnila žádného národního kola, světové finále pořádané ve Španělském sále Pražského hradu, tedy v prostředí jí v minulosti tak blízkém, si ujít nenechala.

Na přípravy na akci v duchu black tie paní Dagmar neměla příliš času. „Odpoledne jsem trávila zádušní mší za moji přítelkyni Hanu Zagorovou. Potom byl kar na Žofíně, tak na velké přípravy nebyl čas ani myšlenky,“ svěřila se Super.cz herečka. Účast na společenské akci, kterou potvrdila dlouho dopředu, zrušit nechtěla z jasného důvodu. Zagorová by nechtěla, aby její blízcí byli smutní. „Snažím se to tak dělat,“ uvedla.

Havlová vyměnila černou barvu za svítivě růžovou róbu z dílny ateliéru Poner. „Jakub Poner pro mě vybral tuto látku i střih a šaty ušil. Udělal i kabelku, protože jsem ráda, když kabelka souzní s modelem.

Havlová je známá tím, že aktivně zasahuje do tvorby svých modelů a bylo tomu tak i tentokrát. „Jsme přátelé. Byli jsme na jedné lodi a pili jsme stejný šálek čaje,“ dodala s úsměvem.

Dagmar Havlové dělal garde pohledný mladík. O jeho totožnosti ale mlžila. „Je to můj adoptivní syn,“ chichotala se. My jsme zjistili, že se jedná o Karla Vágnera nejmladšího. Syna její přítelkyně Zuzany Augustin Poláčkové a Karla Vágnera mladšího, současného manžela Simony Krainové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám