Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třiapadesátiletá anglická moderátorka Lizzie Cundy se prý cítí jako nová žena. Poté, co podstoupila ‚zpevnění‘ v oblasti genitálií na špičkové londýnské klinice, má podle svých slov nejlepší sex svého života.

V rozhovoru pro magazín Closer byla televizní hvězda nebývale otevřená a sdílná: „Cítím se jako nová žena se svou super vagínou!“

Neinvazivní procedurou se aktivuje kolagen ve vaginálních stěnách, který je pak zpevní a ‚zúží‘. Zákrok trvá zhruba hodinu a jeho účelem je větší sexuální uspokojení. Hojení je prý rychlé a za pár dní až týdnů je možné se vrátit k normální činnosti.

„Vždycky jsem se cítila na svůj věk mladě a teď mám i vagínu, která se mi vyrovná,“ říká s úsměvem Lizzie a dodává: „Chodím jen s mladšími muži a ti se hrnou na rande.“

„Teď budu se svou vagínou zacházet jako s chrámem… uctívejte ji, chlapci! Nedávno jsem se s někým potkala a jsem si jistá, že cítil ten rozdíl. Mám nejlepší sex svého života,“ říká s nadšením moderátorka, která údajně chodí s majitelem restaurace v Americe, který za ní nedávno přiletěl do Londýna z Miami, jen aby ji viděl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám