Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V úterý se s milovanou zpěvačkou Hanou Zagorovou (†75) rozloučila rodina a nejbližší přátelé na zádušní mši v kostele svatého Tomáše na Malé Straně. Ve středu se od 11 do 17 hodin koná také rozloučení pro veřejnost.

Do pražského Divadla Kalich kromě fanoušků zamířily také celebrity, které se nezúčastnily zádušní mše. Do divadla tak dorazila zpěvačka Monika Absolonová (47) nebo protagonisté muzikálu Biograf láska, jenž je složen z hitů Hany Zagorové. Mezi nimi mj. Milan Perouka, Míša Tomešová s manželem Romanem Tomešem, Elis Ochmanová, Marie a Jan Křížovi nebo Tomáš Savka.

Na místě jsou připraveny kondolenční knihy. Divadlo požádalo veřejnost, aby lidé nepřinášeli dary, je však možnost v divadle zanechat květiny. Ty se pak po skončení rozloučení převezou na pietní místo u vyšehradského hřbitova, kde bude Zagorová pohřbena.

Na rozloučení dorazili fanoušci z celé země, kromě Prahy třeba i z Kladna, České Lípy, ale i z Bruntálu. Na zpěvačku vzpomínají s láskou a myšlenkou na její písně, které mnohé z nich provázely celým životem. Zpěvaččiny nejznámější songy znějí i v divadle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám