Hlavní obsah
Článek

Je to oficiální! Roman Šebrle (49) je zamilovaný až po uši. Ještě na pracovním večírku Primy mlžil ohledně nového vztahu a vykrucoval se, nyní ovšem spekulace potvrdil a ukázal svou novou vyvolenou. Blondýnka se na nejnovější fotce se Šebrlem líbá na dovolené v Toskánsku.

Roman Šebrle je charismatický muž, a když vyšlo najevo, že je jeho stabilní manželství v troskách, byl to šok. S manželkou Evou byl dlouhých 23 let a spekulace o krachu manželství začaly ve chvíli, kdy byl pohledný Šebrle před čtyřmi lety přistižen na televizním večírku se sekretářkou Denisou, s níž se líbal a nad ránem společně odjeli taxíkem.

Olympijský vítěz se tehdy omluvil a přiznal, že na sebe není pyšný. Po skandálu se zdálo, že se všechno vrací do starých kolejí a dvojice zvládne krizi překonat. Ovšem opak byl pravdou. Na začátku srpna Roman Šebrle prozradil, že z něj bude brzy rozvedený muž a jeho manželství je u konce. S Evou má Roman dvě děti.

Zamilovaný Šebrle září na všechny strany a krásná fotka s pohlednou blondýnkou to jen dokazuje. Pár se pochlubil, že objevoval krásy italského Toskánska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám