Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Petra Janů (71) je kost a kůže. V polovině prosince podlehl po několikaměsíčním boji rakovině plic její manžel Michal Zelenka. Zpěvačka se nezamkla doma a dál koncertovala. "Nechci sedět doma a brečet. Na jevišti všem černým myšlenkám unikám," říkala po smrti manžela.

I když se zpěvačka tváří, že odchod milovaného muže, za kterého byla provdána přes třicet let, snáší dobře, na její postavě se smutek podepsal. Zpěvačka byla na natáčení pro TV Barrandov vyhublá jako nikdy předtím.

Stres a stesk udělal své a na jídlo zřejmě moc pomyšlení charismatická Petra Janů nemá. Sama ale tvrdí, že nepláče. Kila dole však svědčí o opaku. "Michal byl člověk, který by byl otrávený z toho, kdybych tady smutnila. Nenáviděl, když žena brečela. Říkal, že je to sprosťárna a vydírání, protože nevěděl, co s tím má dělat. Takže ho poslouchám na slovo. Michale, podívej, fakt nebrečím!" řekla v lednu Super.cz zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám