Hlavní obsah
Článek

Forma bývalé královny krásy a modelky v jednom Danielle Lloyd nepřestává udivovat. Ve svých osmatřiceti, a hlavně po pěti dětech, má totiž stále figuru snů, kterou momentálně vystavuje slunečním paprskům a obdivným pohledům dalších turistů během dovolené v Dubaji.

Právě tam se předvedla u hotelového bazénu v plavkách a opět dokázala, že nejen na profesionálních fotkách, ale i na těch bez většího zásahu photoshopu vypadá výborně.

Dáma, jež je držitelkou titulu Miss Anglie z roku 2004 a Miss Velké Británie 2006, se ostatně v minulosti neváhala ukázat ještě odvážněji, a to nahým focením pro magazín Playboy. Poté jí byl titul Miss odebrán, ale roku 2010 jí byl znovu obnoven.

Lloyd zároveň bodovala i v reality show Celebrity Big Brother a dalších soutěžích.

Mediální pozornosti se jí dostalo i díky osobnímu životu, kdy si vzala známého anglického fotbalistu Jamieho O’Haru, s nímž sice strávila v manželství pouhé dva roky, ale počali spolu tři syny Archieho (12), Harryho (11) a George (8). Se svým druhým manželem Michaelem O’Neillem má dalšího syna Ronnieho (5) a koncem loňského roku porodila ještě dceru Autumn Rose.

Reklama

Další články

Načítám