Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alessandru Ambrosio (43) netřeba představovat. Bývalý andílek značky Victoria´s Secret je v modelingu dobře známou firmou. Je ale možné, že do budoucna uslyšíme i o její dceři Anje Louise.

Ta ve středu oslavila 14. narozeniny a její slavná maminka jí proto vzdala hold na Instagramu, kde se podělila o společné snímky. Nutno dodat, že dívenka podědila maminčin půvab.

„Všechno nejlepší té nejúžasnější holce světa. Mám takové štěstí, že jsem tvou matkou. Miluji tě a přeji ti, ať ti v životě vše vyjde, protože si to zasloužíš,“ popřála Anje v příspěvku z dovolené v Černé Hoře, kam společně vyrazily.

Dceru má brazilská kráska s bývalým snoubencem Jamiem Mazurem, se kterým má také desetiletého syna Noaha. Rozešli se v roce 2018.

Od té doby Alessandra znovu našla lásku, a to v podobě modela Richarda Leeho. Spojováni jsou od února loňského roku, minulý měsíc si užili společnou dovolenou u pobřeží Amalfi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám