Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejstarší soutěž krásy v novodobé historii Dívku roku nezastavila ani pandemie. Letos pokračuje už 32. ročníkem. Nejkrásnější teenagerky Česka budou bojovat o korunku již poněkolikáté toto úterý v pražském Divadle pod Palmovkou.

Finálový večer proběhne jako vždy v tematickém duchu, letos se bude Dívka roku věnovat sociálním médiím. Soutěžit bude deset krásných a talentovaných slečen, jejichž snímky si můžete prohlédnout v naší fotogalerii. V minulosti soutěží prošly krásky jako Gabriela Lašková (34), Kristýna Kubíčková (26) anebo Iveta Vítová (40), která je jednou z patronek soutěže. Vítězka z roku 2020 Valerie Kaňová na sebe upozornila v semifinále Česko Slovenské SuperStar.

Slavnostní galavečer, který má zároveň charitativní podtext, budou moderovat David Gránský (32) a Robert Urban (37). "Spolek Dívka spolupracuje desátým rokem s dětskou onkologií v Brně, Nadačním fondem Krtek. V letošním roce Spolek Dívka představí příběh osmileté Kristinky Anny, které v roce 2021 lékaři diagnostikovali nádor mozkového kmene," upřesnila za pořadatele Kristýna Sklenářová.

Finalistky se předvedou ve čtyřech soutěžních disciplínách – rozhovor s moderátorem, volná disciplína, přehlídka za doprovodu zpěvačky Terezy Maškové a pohybová disciplína.

Reklama

Další články

Načítám