Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejvíce sexy dýdžejek Andrea Pomeje (35) nemohla dorazit na kšeft a jen pár hodin před začátkem akce se tak musela hledat náhrada. V nejlepším případě stejně sexy náhrada. Ve známém klubu místo Andrey nakonec vystoupila blondýnka Lucie Dvořáková alias DJ Lucca.

"Nejsme s Andreou konkurentky, jsme kamarádky, máme se rády. Každá hrajeme jiný styl. Já spíš tvrdí techno, ale dnes budu muset ubrat," řekla Super.cz s úsměvem DJ Lucca.

Manželka Michala Dvořáka si uvědomuje, že nestačí být jen dobrou dýdžejkou, musí také dobře vypadat.

"Je to pravda, mladší konkurentky útočí. Mám o patnáct let víc než spousta z nich, musím se o sebe víc starat, musím víc sportovat, víc spát a méně jíst. Po probdělých nocích už jde fyzička dolů, takže musím ubírat i na hraní. Každý víkend hrát pátek i v sobotu, to už ne. To už je moc. I když moc nepiju, byla bych hodně strhaná," vysvětluje DJ Lucca.

"Moc mě to baví, ale je pravda, že mě to už fakt zmáhá. Vstát po víkendu v pondělí a vést v sedm ráno děti do školy je hrozné. Čím jsem starší, tím je to náročnější. Myslím, že se ta práce dá dělat tak do padesáti maximálně, pak už ne. Pak už to tělo fakt potřebuje hodně odpočívat," dodala Lucie Dvořáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám