Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Postava téhle blond krásky známé z televizních obrazovek nikdy neomrzí. Nestárnoucí moderátorka a letitá porotkyně soutěže Britain’s Got Talent má dokonce občas potíže, když musí obhajovat své někdy až příliš odvážné modely a výstřihy, které některé puritány před obrazovkami pohorší… Už víte, o koho se jedná?

V šoubyznysu protřelí jedinci už jistě správně tipli Amandu Holden (51), která naposledy předvedla své senzační křivky během dovolené v Itálii, kam přizvala i svou rodinu. V pondělí se na Instagramu pochlubila snímkem v bílých bikinách značky NAIA.

Minulý týden pak fanoušky potěšila momentkou z jachty na Capri, kde pro změnu v černém a ještě titěrnějším modelu na zavazování na bocích nenechala nikoho na pochybách, že do budoucna rozhodně nehodlá s odhalováním přestat, jelikož jak sama říká, když na to pořád má tělo, proč by se vzdávala odvážného oblečení.

Amanda momentálně v Itálii tráví spoustu času, a to především kvůli připravovanému pořadu televize BBC s komikem Alanem Carrem.

Nedávno se rovněž Holden pochlubila svými dvěma dcerami, které po mamince zdělily jen to nejlepší. Šestnáctiletá Lexi i desetiletá Hollie jsou opravdu okouzlujcí slečny a dost možná o nich ještě uslyšíme…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám