Hlavní obsah
Článek

Herec Ondřej Rychlý (29), syn Petra Rychlého (58), se oženil s krásnou kolegyní Terezou Knippnerovou. Dvojice spolu žila už nějaký ten pátek na hromádce, mají spolu dvě děti, Tobiáše (3) a dceru Františku, která se jim narodila začátkem února.

"Jsme spolu šťastní, a tak jsme si řekli, že poprosíme paní farářku Evu Šormovou, aby nám vztah požehnala," prozradila Tereza, která je nejen herečka, ale věnuje se také zpívání. Ostatně i na své veselce, která proběhla v rodinném kruhu, se se ženichem ujali hudebního vystoupení.

Po svatbě následovala další tradice, a sice líbánky. Manželé nevolili žádné luxusní resorty a válení se u moře, ke společné cestě si vybrali evropskou metropoli. "Teď si užíváme líbánky v Benátkách. A až se vrátíme, máme před sebou další společný krok," prozradila herečka.

Manželská dvojice se totiž rozhodla, že vydá rodinné album. "Na podzim vydáváme naši první společnou píseň a za ní budou hned další, a tak postupně vznikne naše rodinné album Měsíční úžeh. Na svatbě jsme si i pár písniček společně zazpívali," zavzpomínala Tereza.

A dodala svůj recept na šťastný a dlouhotrvající vztah. "My s Ondrou věříme spíš v přítomný okamžik, a tak si celý vztah říkáme: Tak jsme spolu 14 dní a zkusíme ještě dalších 14 dní. A zatím tahle taktika funguje," řekla se smíchem Tereza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám