Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po jejich červencovém ‚rychloobřadu‘ v Las Vegas se Jennifer Lopez (54) a Ben Affleck (51) rozhodli o svatební veselí neochudit ani své nejbližší, a tak v sobotu uspořádali velkolepou party v hercově sídle v Georgii.

Dresscode zněl v tomto případě navzdory svatebním tradicím jasně – všichni svatebčané měli dorazit v bílém. Do stejné barvy se ladila i veškerá dekorace a květinová výzdoba. Třešinkou na dortu byly pak nevěstiny šaty od Ralpha Laurena s impozantní vlečkou.

Ta sehrála svou nepřehlédnutelnou roli i během svatebního focení. To proběhlo nejen u schodů do Benova domu, ale především na mole, kde byla dvojice obklopená vodní scenérií a krásným pozadím. Nechme se tedy překvapit, jak budou výsledné fotografie vypadat, není pochyb, že se o některé z nich novomanželé brzy podělí na svých sociálních sítích.

Jen i Ben, kteří loni po sedmnácti letech obnovili vztah, už mají za sebou i líbánky. Ty absolvovali i se svými dětmi, a to symbolicky ve městě zamilovaných Paříži. Byli ale neustále v centru pozornosti a o poklidnou svatební cestu se rozhodně nejednalo, fotografové jim byli v patách téměř na každém kroku.

Hned následující den po svatbě byl Ben viděn na soukromém letišti v Georgii, jak společně se členy rodiny včetně několika VIP přátel jako Matt Damon, Kevin Smith či Jason Mewes nastupuje do letadla.

Zda si udělají i Affleckovi ještě jednu dovolenou pouze ve dvou v nějakém utajeném tropickém ráji, je tak zatím ve hvězdách…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám