Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Pavla Tomicová (61) prožívá těžké životní období. S hercem Ondřejem Malým (56) jí podle Blesku nevyšlo manželství, které trvalo 19 let.

Ve společnosti se letos objevovala buď sama, nebo po boku syna Adama. Dříve ji přitom manžel na významnější společenské akce vždy doprovázel. Tak jako například v roce 2018, kdy se Tomicová po boku Marka Dědíka protančila až na neuvěřitelné druhé místo ve StarDance. O dva roky později pak ruku v ruce dorazili i na vyhlášení cen Český lev.

A pak už přišla doba covidová, kdy se společenské akce nekonaly. K jejich rozchodu prý mělo dojít už v prosinci a není to tedy úplně čerstvá záležitost.

Hvězda seriálů Ulice, ZOO, Slunečná či filmu Vlastníci v posledních měsících postupně zhubla 35 kilogramů a na karlovarském filmovém festivalu svou novou vizáží všechny překvapila. Nepřítomnost manžela tehdy omluvila jeho pracovní vytížeností.

S Ondřejem Malým má Tomicová dceru Anežku (22), z prvního manželství pak syna Adama (30).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám